Waar moet u voor zorgen?

Voorbereiding

Wanneer we met u een afspraak hebben gemaakt om het contract en de afsprakenlijst in te vullen en tekenen, stellen we het zeer op prijs als u deze documenten alvast goed bekeken heeft. U vindt ze bij downloads.

Het ophangen of plaatsen gaat vlotter als u zelf al een duidelijk plan heeft waar wat moeten komen. De plattegrond en de ruimte op een zondag goed bekijken zijn daarvoor noodzakelijk.

Tekst en foto's

Voor het maken van de uitnodigingen en affiches en de informatie op de website moet u uiterlijk 6 weken voor de opening het volgende aanleveren:

  • Foto's – digitaal, van goede kwaliteit en liefst minimaal 1 in liggend formaat – voor uitnodiging, affiche en website.
  • Tekst, digitaal, voor de uitnodigingen en een persbericht.
  • De namen van de spreker(s) en/of muzikant(en) bij de opening.
  • Eventueel een titel voor de tentoonstelling.

Werken

De werken moeten op de dag van inrichting – de woensdag voorafgaand aan de openingszondag – makkelijk te plaatsen zijn. Hangende werken moeten bijvoorbeeld voorzien zijn van twee ogen en een gevlochten draad. Er mag niets tegen de muren worden geplakt, geschroefd of gespijkerd.

Hulp bij inrichten

Op de dag van inrichten – op de woensdagmiddag voorafgaand aan de openingszondag – moet u zelf een of twee personen meebrengen die helpen bij het inrichten.

Lijst van titels en prijzen

Op de dag van het inrichten zorgt u ook voor een definitieve opgave van titels en prijzen van het tentoongestelde werk, zodat de Stichting de prijslijst kan samenstellen en vermenigvuldigen.

Dranken etc. bij de opening

Alles wat u de bezoekers wilt aanbieden – behalve koffie en thee, daarvoor zorgt de Gemeente – moet u zelf meebrengen (en ook weer afvoeren).

'Barhulp'

Op de dag van de opening moet u voor voldoende 'barhulp' zorgen. Aan het einde van iedere zondag moet de ruimte netjes achtergelaten worden.

Er komt altijd iemand van het bestuur openen en sluiten, maar verder zorgt u voor het toezicht.